Se våre nye produkter!

Nyheter

Søk

Søk etter produkt eller kolleksjon

Personvernerklæring

SIKKERHET OG PERSONVERN

Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern.

Denne erklæringen om vern av personlige opplysninger viser vår behandling og bruk av innsamlet av data.

PERSONOPPLYSNINGER

Med mindre du samtykker til noe annet, kan vi kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter gjeldende lovverk ved forbrukerkjøp i nettbutikken.
Personopplysningene til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre vi har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at vi skal få gjennomført handelen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfeller. Vi kan kun innhente kjøperens personnummer dersom det er saklig behov for sikker identifisering og slik innhenting er nødvendig.

Hvis vi ønsker å benytte kjøperens personopplysninger til andre formål, for eksempel til å sende deg reklame eller informasjon ut over det som er nødvendig for å få gjennomført handelen, må vi innhente ditt samtykke ved avtaleinngåelsen. Vi må gi kjøperen informasjon om hva personopplysningene skal brukes til og om hvem som skal bruke personopplysningene. Kjøperens samtykke må være frivillig og avgis ved en aktiv handling, for eksempel ved avkrysning.

Du som kjøper skal enkelt kunne kontakte oss, for eksempel pr telefon eller e-post dersom du har spørsmål om vår bruk av personopplysninger eller hvis du ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene.

INNSAMLING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Alle kunder hos oss må opprette en brukerkonto. Til dette trenger du en gyldig e-postadresse. Du registrer et passord til denne siden.

Opplysningene som registreres i forbindelse med opprettelsen av en brukerprofil hos oss, lagres selv om du eventuelt avslutter din brukerprofil hos oss. Dette er vi pålagt av myndighetene i forbindelse med bl.a. regnskapsføring, og sikrer også effektiv håndtering av eventuelle returer/reklamasjoner.

Alle opplysninger i brukerprofilen din lagres sikkert og konfidensielt, og du har ingen kjøpsforpliktelser selv om du har en brukerprofil hos oss. En forutsetning for at levering skal skje uten forsinkelser eller problemer, er at vi har ditt fullstendige navn og riktige telefonnummer, adresse og postnummer. Når du bestiller i nettbutikken er det ditt ansvar å sørge for at vi til enhver tid har den korrekte adressen din der du kan motta en forsendelse.

Foruten personopplysninger samler vi også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

COOKIES

Vår nettbutikk inneholder cookies (informasjonskapsler).

Du kan se deg rundt i nettbutikken uten cookies, men du kan ikke handle. Vi bruker cookies for å håndtere innholdet i din handlekurv. Det er en tekstfil som lagres på din datamaskin.

De aller fleste nettsteder anvender i større eller mindre grad cookies, og de benyttes av ulike årsaker; bl.a. for at nettstedet skal fungere, for at det skal fungere optimalt, og for at nettstedets eiere skal få informasjon slik at de kan utvikle nettstedet og tilpasse det til brukerens behov.

Forhåndsinnstilling i nettleser om at du aksepterer cookies (de fleste moderne nettlesere er automatisk innstilt på aksept av cookies), anses som et samtykke til at vi legger igjen informasjonskapsler på din pc. Som bruker av nettbutikken har du til en hver tid mulighet til å trekke tilbake dette samtykket ved å velge og avvise informasjonskapsler.

Dersom din webleser eller brannmur er innstilt til å hindre lagring av cookies kan nettsiden slutte å fungere eller du kan få problemer med å gjennomføre et salg.

BRUK AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER


Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

  • For å sikre at nettbutikken dekker dine behov.

  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.

  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.

  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.

KONTROLL AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER


Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor og bli behandlet i henhold til lovverket og retningslinjer gitt av Datatilsynet. Innova Active AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Opplysningene som registreres i forbindelse med en forespørsel vil kun bli benyttet i forbindelse med oppfølging av din forespørsel og lagres ikke utover den tid det tar å behandle denne. Hvis innholdet i e-posten er et spørsmål som kan være til nytte for andre, kan vi tillate oss og publisere spørsmålet på vår nettside under «spørsmål og svar», men innholdet vil selvfølgelig bli fullstendig anonymisert.

Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.

TILGANG TIL DE PERSONLIGE OPPLYSNINGENE

Vi gir deg tilgang til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på vår hjemmeside vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid.