Se våre nye produkter!

Nyheter

Søk

Søk etter produkt eller kolleksjon

Vår historie

Vi ble til for å hjelpe deg!

 

Innovacare er en norsk aktør innen helse, hud, skjønnhet og velvære. Med over 20 års fartstid innen farmasøytfaget var det gleden i hudfaget som dannet grunnlaget for Innovacare.no.

 

Helt siden 2012 har vi hjulpet personer som ikke har funnet hjelp andre steder, men oppnådd fantastiske resultater etter at de har tatt i bruk vår ekspertise og våre produkter.

 

Vårt tverrfaglige team består av utdannede eksperter innenfor farmasøytfaget, hud og fotterapi. Ved å lansere våre produkter og tjenester på nett, har vi gjort det enda enklere for deg å få den hjelpen du har behov for. Vi ønsker et tett samarbeid med våre kunder, og det er viktig for oss at du føler deg ivaretatt og mottar den hjelpen du har behov for. 

 

Vår visjon: «Helse i skjønnhet»

 

Hud er vår lidenskap, og vår visjon er å kunne tilby kunden en løsning på ethvert hudproblem. Vi har snakket med forbrukeren, hørt på deres behov, hva dere trenger hjelp med, og hva dere forventer av en hudpleieserie.

 

Vi har troen på at et hvert hudproblem kan løses med riktig, og profesjonell hjelp. Alle i vårt ekspertteam står klare til å hjelpe deg med ditt hudproblem, og finne den beste behandlingen for å gi deg en vakker hud og velvære. Ved å hjelpe utallige kunder med sine hudproblemer, kan vi vise til omtaler fra flere fornøyde kunder som har oppnådd gode resultater med våre produkter.

 

Produkter:

 

Hos oss finner du et stort utvalg av produkter fra kjente merkevarer, samt nye og innovative produkter. Det viktigste for oss er å levere deg trygge kvalitetsprodukter som gir deg opplevelsen av effekt, trygghet og velvære. Alle våre produkter oppfyller strenge kvalitetskrav. I tillegg blir produktene analysert av våre egne fagpersoner og helsepersonell, vi gransker alt fra ingredienser, kvalitet og resultat før det får en plass i vårt sortiment.

 

Vi kan også fortelle deg at ingen av våre produkter er testet på dyr.

 

Vi er stolte av at våre produkter anbefales av fagmiljøer som hudavdelinger på sykehus, hudleger, sykepleiere, apotek og pasientorganisasjoner som vi samarbeider med.

 

I vårt sortiment vil du finne spesialtilpassede produkter for ansikt, kropp, hånd, fot, tannpleie, hudpleie, hårprodukter og negler.

 

For å kunne tilby deg de beste produktene, følger vi stadig med på trender og forskning innenfor de forskjellige produktkategoriene. Det er hos oss du finner det beste og de nyeste produktene på markedet.  

 

Våre kunder:

 

Grunnen til at vi ble til, var for å hjelpe deg. Tilby vår ekspertise og benytte vår kompetanse, for å hjelpe deg på best mulig måte. Du er spesiell og viktig for oss, og vi strekker oss langt for å kunne tilby deg det du har behov for. Alle våre kunder er like viktige for oss. Vår kundegruppe består av privatpersoner, hudavdelinger på sykehus, sykepleiere, apotek og pasientorganisasjoner. Ved å inneha en så stor kundegruppe, har vi tilegnet oss ekspertise innenfor et bredt fagfelt, og lært av hver og enkelt som er en del av vår kundegruppe.

 

Ved å være en del av vår kundegruppe, skal du føle at du får det lille ekstra. Du skal oppleve at du blir tatt imot av personer med kompetanse, at vi finner en løsning for dine problemer, at du enkelt kommer i kontakt med oss, og at vi alltid er her for deg som kunde.

 

Ønsker du å ta kontakt med oss for å løse dine problemer?

 

Vi er her for deg, og ønsker å gi deg den beste opplevelsen når det gjelder gode priser, utvalg og profesjonell service fra fagpersoner.

 

Kundeservice:

 

For at vi skal kunne hjelpe våre kunder på best mulig måte, er vi tilgjengelige på e-post og telefon. Når du ringer, vil du få snakke med en kunnskapsrik ekspert. Vi lytter til de problemene du har, og hjelper deg på best mulig måte. Det er viktig for oss at du føler deg sett og forstått. I løpet av samtalen vil vi sette oss inn i det du trenger hjelp med. Til slutt vil vi komme med en anbefaling i forhold til det du trenger hjelp med.

 

Vi anbefaler å registrer deg på vårt nyhetsbrev. Det er via nyhetsbrev du mottar de beste kundefordelene, rabattkoder og blir invitert på eksklusive eventer.

 

Send oss gjerne en e-post med tilbakemeldinger, produktønsker, eller annet du har på hjertet. Ingenting er mer viktig for oss, enn deg (eller fornøyde kunder).

 

kundeservice@innovacare.no