CRESCINA – MOT HÅRAVFALL OG HÅRTYNNING

Crescina er et kosmetisk produkt som hjelper mot både håravfall og hårtynning. Produktet er produsert av Labo Suisse, et sveitsisk selskap som siden 1989 har forsket og lansert innovative kosmetiske produkter. Crescinas unike og patenterte formel med Glycoprotein, Stem-engine og aminosyrene cysteine og lysine hjelper til å stimulere til fysiologisk hårvekst i hodebunnen. Effekten er dokumentert i klinisk studie der testpersonene fikk en gjennomsnittlig vekst på 6300 nye hårstrå etter 4 måneders behandling. Crescina er lett å bruke og kommer i små ampuller. Formulert som en alkoholløsning som fordamper kort tid etter påføring slik at huden etterlates tørr, og man slipper en klissete opplevelse. Crescina finnes i to forskjellige varianter og styrkegrader tilpasset ulike behov:

Crescina Re-Growth (gule ampuller) er velegnet ved hårfortynning. Hårfortynning kjennetegnes av manglende gjenvekst av hår og man får mindre og tynnere hår over tid.

Crescina Complete Treatment (hvite og gule ampuller) er velegnet hvis man sliter med både håravfall og hårfortynning. Komplett behandling som vil stimulere til gjenvekst av hår og samtidig forsterke håret fra roten slik at det ikke faller av så lett.

Styrkegrader:
500 passer ved lett til moderat hårfortynning og tydelig hårtap. 1300 passer ved moderat til kraftig hårfortynning.