Rødhet i huden, og da særlig i ansiktet, kan ofte kalles for rosacea hvis det er snakk om en kronisk tilstand. For mange kan rødheten være sjenerende, og derfor ønskelig å gjøre noe med. Vi vet dessverre ikke årsaken til rødheten i huden alltid, men det finnes metoder og produkter for å få dempet det.

Ruboril: Mot rødhet i huden og rosacea

Ruboril er en komplett serie som hjelper mot sensitiv og reaktiv hud med rødhet, og som har ingredienser som beskytter huden, og gjenoppretter hudens naturlige balanse. 

Vi kan gjerne kalle det en rosacea krem. Men det er viktig å huske på at man behandler ikke selve sykdommen med slike kremer, men demper heller symptomene. Den røde huden kan være sjenerende, og da er det godt å vite at det finnes produkter som kan hjelpe, lindre og dempe.  

Produktene i Ruboril-serien:

Aquaruboril 

Et ansiktsvann for sensitiv hud med rødhet. Det er pH-nøytralt, såpefritt og rensende. Fjerner også makeup. Produktet gir en nedkjølende og forfriskende følelse på huden. 

Ruboril expert S

Ansiktskrem eller rosacea krem for sensitiv til tørr hud, med rødhet, synlige og lett utvidede blodkar. Denne kremen roer ned hud som lett blir rød. Den er beriket med fettsyrer, fosfolipider, jojobaolje og karitésmør som virker fuktgivende og mykgjørende. 

Ruboril expert M

Ansiktskrem eller rosacea krem for normal til kombinert og fet hud. Inneholder naturlig aktivt ß-CALM®COMPLEX som demper rødhet, synlige og lett utvidede blodkar. Mykgjør, gir fukt og matter huden. Virker beroligende på irritert hud. Parabenfri. 

Ruboril expert 50+

Lett farget ansiktskrem med høy solfaktor, spesielt tilpasset hud med rødhet og synlige, lett utvidede blodkar. Den inneholder naturlig aktivt Biophytex™ som demper rødhet og rosacea, synlige og lett utvidede blodkar. Den mykgjør og matter huden, og den virker beroligende på irritert hud. Den gulbrune fargen i kremen på rød hud gir et gyllent og friskt utseende. Den gir nødvendig solbeskyttelse for hud med rødhet. 

Ønsker du å teste serien, kan vi nå tilby RUBORIL® expert S limited edition value pack!

Bli kvitt sjenerende rødhet – Start med å kjøpe Ruboril-serien mot rødhet i dag.