Rosacea
er en kronisk hudsykdom som forårsaker rødhet, og i noen tilfeller, utslett i huden. Årsaken er ukjent, men den kan bli utløst av ulike andre årsaker som eksem, betennelse i huden, stress, kulde, ulike typer matvarer, legemidler m.m. Rosacea kan behandles, men har en først fått denne type hudsykdom, vil det alltid være en fare for at den kan blusse opp igjen. Heldigvis finnes det produkter på markedet som kan dempe rødheten, og gjøre den mindre sjenerende. Innovacare kan tilby en hudpleieserie, RUBORIL®, til behandling av rosacea symptomer. 

Hudsykdommen er svært vanlig, og forekommer hos mange i 30-50 årsalderen, og den kan sees hos ca. 5% hos kvinner som har kommet i overgangsalderen, og noe sjeldnere hos menn. Årsaken er dessverre ukjent, men det er mye som tyder på at sollys kan være med på å utløse sykdommen.  

Rosacea forekommer oftere i skandinaviske land sammenlignet med andre deler av verden. 

Det finnes mange tilfeller av og symptomer på sykdommen. Hos mange er det kun snakk om rødme i kinn og på nesebein. Men i de verre tilfellene kan det være snakk om utvidelse av små blodkar ofte sammen med betente røde knopper.  

RUBORIL® - Til behandling av rødhet i huden

Dette er en komplett serie dedikert til sensitiv og reaktiv hud med rødhet. Vi har satt sammen en rekke tilpassede produkter som har en ideell kombinasjon for din hud. Ingrediensene kan være med på å beskytte og gjenopprette hudens naturlige balanse samt dempe rødhet.

Serien består av:

AQUARUBORIL ansiktsvann

Et ansiktsvann som fungerer bra på sensitiv hud med rødhet. Det er pH-nøytralt, såpefritt og rensende. Det kan også fjerne makeup. Ansiktsvannet føles beroligende, avkjølende og forfriskende, og det er mykgjørende. 

RUBORIL® expert S

En ansiktskrem som egner seg godt til behandling av rosacea-symptomer. Den passer til tørr hud med rødhet, og til synlige og lett utvidede blodkar.

RUBORIL® expert M

En ansiktskrem som også egner seg godt til å behandle rosacea. Den egner seg til normal, kombinert og fet hud, med rødhet, og til synlige og utvidede blodkar. Den har også en mattende effekt.

RUBORIL® expert 50+


Skal du på ferie i nærmeste fremtid, anbefaler vi å pakke med deg denne i kofferten. Dette er en ansiktskrem som er lettere farget med høy solfaktor. Den er spesielt tilpasset hud med rødhet, og til synlige og lett utvidede blodkar.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt gjennom vårt kontakskjema!