Våre ansatte

"Det er med mennesker som med stjernene: Der finnes selvlysende legemer som gir kraft og sol til andre".

                                                                                  Bjørnstjerne Bjørnson, norsk forfatter og dikter.

 

Inspirert av Bjørnstjerne Bjørnson, en av Norges største forfatter og dikter, presenterer vi her stjernene i Innova Active AS:

 

Erica Khuong

General Manager

Business Development Adviser

Bakgrunn og erfaring: Provisorfarmasøyt, Universitetet i Oslo. Økonomi og ledelse, Høyskolen i Hedmark. Grunder og eier av Pharma Active og Stjerneapotekgruppen. Grunder av Innova Active.

Faglig konsulent – teknisk og kvalitet – i Nycomed (Takeda).

Hvorfor Innova Active: Med mine kolleger har vi gjennom få år bygd opp Innova Active, likevel er ingenting hugget i stein. Hverdagen vår preges av ENDRING og UTVIKLING. Jeg er så takknemlig overfor mine kolleger, å få lov til å utvikle meg med dem, lære om businessen og lære meg selv å kjenne. Jeg opplever at jeg i dag er en bedre leder og et finere menneske gjennom alle utfordringer og gledelige stunder vi har hatt sammen. Vi vil alltid ha mye å lære av hverandre.

Hvordan nå vårt felles mål: Gjennom hardt arbeid. Små valg og små vaner summeres til store resultater.

Hva skal til for å fortjene våre kunders støtte og lojalitet: Ikke kompromisse på kvalitet, være genuin og transparent på det vi leverer.

Og ikke glemme å være oss selv, og vise glede for det vi gjør. Glede smitter.

 

 

 

Katrina Chamberlain
Commercial & Marketing Manager

Bakgrunn og erfaring: Master i Journalistikk, Høyskolen i Oslo og Akershus, Bachelor International Marketing& Management, BI Business School, Bachelor of Science Medievitenskap, Universitetet i Oslo.
Brand Manager/ Key Account Manager Farma Holding AS, Key Account & Marketing Manager, Norsk Medisinaldepot.

Hvorfor Innova Active: I Innova Active fant jeg alle utfordringer som finnes i en grunderbedrift. Jeg har en jobb hvor jeg lærer noe nytt hver dag, ingen dag er lik og ingen dag er kjedelig.  Jeg er så heldig at jeg har fått ulike roller og ulike utfordringer i bedriften. Jeg får også brukt min erfaring og kompetanse til å bygge bedriften videre.

Hvordan nå vårt felles mål: Ved å stille de viktige spørsmålene og finne de smarteste løsningene.
Hva skal til for å fortjene våre kunders støtte og lojalitet:
Ved å tilby produkter og løsninger kundene vil ha. Jeg tror fornøyde kunder er nøkkelen til lønnsomhet og langsiktig vekst. I fremtiden tror jeg kun bedrifter som tar kundene på alvor og gir god service er de som vil oppnå suksess.
 

 

 

 

 

Astrid Leer-Salvesen

Educational Manager

Bakgrunn og erfaring: Bachelor´s degree International Marketing and business, University of Western Sydney. Bachelor Ernæringsfysiologi, Bjørknes Høyskole. Ernæringsfysiolog Klinikk for Alle AS.

Hvorfor Innova Active:

Hvordan nå vårt felles mål:

Hva skal til for å fortjene våre kunders støtte og lojalitet:

 

 

Mette Grindland
Educational Manager

Bakgrunn og erfaring: Hudterapeut. Fotterapeut, Frisør. Tidligere daglig leder og eier for Billissima AS og Schønings gate hud, fot og frisør.

Hvorfor Innova Active: Her trives jeg godt og får bruke all min kompetanse og erfaring. Vi er en liten bedrift som jobber effektivt og hvor fokuset rettes mot å få tingene gjort. Det passer godt til min personlighet. Vi kaster ikke bort tiden, men tar raske beslutninger og jobber hardt for å gi kundene god oppfølging og kundeservise.

Hvordan nå vårt felles mål: Jeg tror vi lykkes med å nå våre mål med å inneha riktig kompetanse og sammensetningen av mennesker med ulik bakgrunn, vi lykkes fordi vi har et spennende team med ulik erfaring og bakrunn. Jeg liker å jobbe i en bedrift som er opptatt av kunnskap innenfor ulike fagområder.

Hva skal til for å fortjene våre kunders støtte og lojalitet: Ved å ta kundehenvendelser seriøst og gi kundene god kundeoppfølging. Vi vil strekke oss lang for kundene våre.