Visste du at det finnes en solkrem som i tillegg til å beskytte huden mot solens sterke stråler også demper talgproduksjonen på fet og uren hud?

Veldig mange som sliter med akne og kviser går på medisinsk aknebehandling eller får annen oppfølgende behandling hos legen. Men resultatet av behandlingen kan bli mindre optimalt eller til og med svekkes om de ikke er flinke med å bruke solkrem for å beskytte en aknehud.
Det verste solen kan forårsake en aknehud er å forøke keratiniseringsprosessen som bidrar til ytterligere fortetning av akneporer.

Det kan ikke gjentas nok ganger hvor viktig det er å beskytte aknehuden mot solens sterke stråler.

Clean Derm spf30+ er spesielt utviklet for aknehud og fet hud. Denne aknesolkremen skiller seg fra andre solkremer ved at den inneholder 5-⍺-avocuta, et ekstrakt som hemmer enzymet 5-⍺-reduktase som normalt stimulerer omdannelse av testosteron til det mer potente dihydrotestosteron (DHT). Kviser kan ofte komme av DHT aktivitet i sebakøse kjertler. Dette er kjertler som sitter rundt en hårfollikel under huden. Clean Derm spf30+ har derfor dempende effekt på kvisedannelse i tillegg til at den beskytter mot solens skadelig UVB- og UVA-stråler.

Clean Derm spf30+ kan kjøpes her.