Den evige jakten på den perfekte kvisekremen kan være lang, og på samme måte som at man må smøre kvisene, må man også smøre seg selv med tålmodighet og la kvisekremer og produkter virke før en gir opp. I verste fall kan hyppig bytting av produkter for å bli kvitt kviser føre til forverring av tilstanden. Innovacare kan anbefale TeenDerm, en komplett serie for fet og uren hud med kviser. Produktene i serien demper talgproduksjonen, og reduserer og forebygger urenheter samt gjenoppretter hudens naturlige balanse. 

Hva er kviser og hvorfor trenger du en kvisekrem?

Fakta: 

  • Kviser rammer 80% av alle mellom 11-30 år.
  • De fleste er mest utsatt i 16-18 årsalderen. 
  • Det antas at 20% av de som er utsatt for akne i tenårene også vil være plaget i voksen alder.
  • En regner også med at 5% av menn og 12% av kvinner er plaget etter fylte 25. Den høyere forekomsten hos kvinner kan skyldes bruken av kosmetikk. 
  • Flere studier konkluderer med at det ikke finnes noen sammenheng mellom kviseutbrudd og sjokolade, fett og salt, som tidligere antatt. 

(Kilde: Lommelegen.no)

Ifølge Lommelegen.no er de viktigste årsakene til kviser... ” (1) tilstopping av utførselsganger fra talgkjertler og hårsekken med dannelse av hudormer (mikrokomedoner), (2) påvirkning av hudbakterier, (3) overproduksjon av talg (sebum) og (4) frigjøring av signalmolekyler som fører til betennelse i huden.” 

Med andre ord: For at en kvisekrem skal gjøre en god jobb, forutsetter det at den inneholder ingredienser som stopper eller reduserer de ovenstående årsakene. Har du allerede fått et eller flere kviseutbrudd som er plagsomt og sjenerende, trenger du et produkt som hjelper huden på vei. 

TeenDerm – Kvisekrem og rens

Vi tilbyr ulike kvisekrem- og rens produkter for ulik bruk. Vi anbefaler likevel at du bruker serien komplett for å få den fulle effekten.

TeenDerm K

Dette er en ansiktsgel til uren hud med kviser, og den er egnet for alle hudtyper. Den kan også ha en dempende effekt på ømme kviser. 

TeenDerm K Concentrate 

En ansiktsgel som eksfolierer og regulerer overflødig talgproduksjon, og som skal påsmøres hver kveld på renset hud. Den gir et mattende og friskt resultat.

TeenDerm Aqua ansiktsvann 

Dette er et mildt rensevann for kombinert til fet hud med urenheter, og den er egnet for uren hud med lett betente kviser. Påføres hver morgen og kveld med en bomullspad. 

TeenDerm Gel 

Ansiktsrens for kombinert til fet hud med kviser, som virker dempende på talgproduksjonen. Egnet for hud med urenheter. Den er eksfolierende og såpefri . 

TeenDerm Gel 40ml 

Ansiktsrens for kombinert til fet hud med kviser, som virker dempende på talgproduksjonen. Egnet for hud med urenheter. Den er eksfolierende og såpefri .

Start din kvisefrie behandling nå - Klikk hjem din nye favoritt kvisekrem- og rens-serie i dag!