Solen tørker ut huden
Solen har en svært uttørkende effekt. Mange liker også å bade om sommeren og bading i saltvann kan tørke ut huden ytterligere. Dette fører til at huden trenger ekstra fuktpleie. Nå tilbyr vi deg en fuktighetsgivende produktpakke som inneholder tre anbefalte produkter for tørr hud. Produktene er svært fuktighetsgivende og beroligende, og vil hjelpe deg å ta vare på huden din i sommer.

Secalia-serien inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser deriblant karitésmør og inca-inchi olje. Inca-inchi olje er dessuten er rik på omega-3 og vitamin A og E som demper irritert hud. 

Pakken inneholder: 

Secalia Dusjkrem - Rens
Mild dusjkrem som rengjør skånsomt og med aktive ingredienser som virker sammen for å gi huden næring. Beriket med karitésmør, solsikkeolje og pantenol som gjenoppbygger hudbarrieren. Inca inchi-olje som er naturlig rik på omega-3 og vitamin A og vitamin E virker mykgjørende og dempende på irritert hud. Høyt fuktgivende effekt med 10 % vegetabilsk glyserin.

 

 

Secalia Ultra - Bodylotion til kropp
En herlig tynn kroppslotion med glyserin 15% og vaselin 7,5% som fukter og styrker hudens naturlige barriere. Inca-inchi olje som er naturlig rik på omega-3, vitamin A og vitamin E virker mykgjørende og dempende på irritert hud. Kroppslotionen har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og etterlater den gjenfuktet, myk og avkjølt. 

Secalia DS (Dry Skin) - Ansiktskrem
Mykgjørende og fuktgivende ansiktskrem til svært tørr hud. Inneholder karitésmør som virker mykgjørende på hudbarrieren. Inca inchi-olje som er naturlig rik på omega-3, vitamin A og vitamin E styrker hudens fukt-og fettlag. Squalane-olje holder huden myk og elastisk. Kremen har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden uten å virke klebrig. 

 

Secalia Ultra som Aftersun
Prøv den ultratynne og beroligende Secalia Ultra som en aftersun etter soling, og opplev hvordan huden roer seg ned. Helt deilig!