Sollys gir økt risiko for mørke pigmentflekker på huden. Mørke flekker (melasma) oppstår som følge av et komplekst og sammensatt forløp hvor flere faktorer trigger frem overproduksjon av fargestoffet melanin. Melanin produseres av pigmentceller i huden og har en viktig rolle med å beskytte huden mot UV-stråler. Solens sterke stråler er blant de kraftigste triggerne til utvikling av mørke flekker. 

Pigmentflekker er ikke farlige, men siden de gjerne oppstår i ansiktet kan de være sjenerende for mange. Det er derfor viktig å bruke høy solfaktor om sommeren, for å beskytte huden. Denne skreddersydde pakken inneholder en serie som forebygger og motvirker mørke flekker på huden, i form av et nattserum og en dagkrem med SPF 50+.

Pakken inneholder: 

NEOTONE® RADIANCE SPF 50+ DAGKREM
Dagkrem med høy solbeskyttelse som demper mørke flekker på hud, hals og hender. Bidrar til en jevnere hudtone. Med innovativ Depi-Act® Complex som virker dempende på flere reaksjonstrinn i melaninproduksjonen. Beskyttende Anti-pollution-skjold forebygger dannelse av mørke flekker. Trippel beskyttelse mot sterke lysstråler: Blått lys og  UVA/UVB-stråler. 

 

 

NEOTONE® SERUM
Nattserum med optimal formulering som forebygger og demper mørke flekker på huden og bidrar til en jevnere hudtone. Inneholder ingrediensen Depi-Act® som virker på flere trinn av melaninproduksjonen. Glykol- og salisylsyre virker eksfolierende på eksisterende mørke flekker.