2-I-1 KREM TIL BÅDE ØYNE OG LEPPER
Huden rundt øynene og leppene er tynnere og mer delikat enn resten av ansiktshuden og krever tilpasset fuktpleie. Leppene har dessuten ingen talgkjertler slik at de fort blir tørre. Sola tørker ikke bare ut huden om sommeren, men også leppene. Tørre lepper skrumper inn og ser mindre ut samtidig som fine linjer blir mer synlige. Det er derfor lurt å gi leppene rikelig med fukt slik at de blir myke og får tilbake sitt naturlige volum. 

I vårt sortiment anbefaler vi Fillerinas øye og leppekrem som er en av våre bestselgende produkter. Den inneholder nemlig hele 6 forskjellige hyaluronsyremolekyler som suger til seg fukt, fyller hudlagene og glatter ut konturene.

Den er også beriket med mandelolje, risolje og sheasmør som har en unik evne til å trekke raskt ned i huden, avgi rikelig med fukt og beskytte den sarte huden rundt øynene og på leppene. Kremen har en behagelig konsistens og etterlater huden og leppene gjenfuktet med naturlig glød. 

Øye-og leppekremen kan brukes natt og dag, samt under sminke for å forhindre at sminken legger seg i linjene.

 LEPPER OG SOL
Melanin produseres av pigmentceller og har en viktig rolle med å beskytte huden mot UV-stråler. Leppene er mer utsatt for solskader fordi de har færre pigmentceller. Ofte husker vi å smøre ansiktet med solkrem, men glemmer leppene. Solen påskynder hudaldring og dette gjelder også for leppene. Husk derfor å bruke en solstift/leppepomade med SPF om sommeren.

  BRUK RINGFINGEREN
Fillerinas øye-og leppekrem er drøy i bruk og du trenger bare en kremmengde på størrelse med en ert. Når du smører på øyekrem skal du følge beinet rundt øye, ikke huden rett under øyet eller på øyelokket. Pass på at du ikke strekker eller drar i huden. Øyekrem skal klappes forsiktig med ringfingeren. Begynn fra innerst til ytterst. Vent minst 5 minutter så øyekremen kan absorbere godt ned i huden før du fortsetter neste steg i din hudpleierutine.