Føles huden ujevn, grå, gusten eller ru? Da kan en kosmetisk peeling være løsningen. Produktet heter GLYCO-A 12% – en effektiv peelingkrem med 12% glykolsyre.

Glykolsyren er den AHA-syren som har minst molekylstørrelse, noe som gjør at den trenger dypere ned i huden enn syrer med større molekyler. Dette gjør kremen svært dyprensende samtidig som den åpner porer, mildner eksisterende pigmentflekker, fjerner gamle hudceller og stimulerer hudfornying. Kan anvendes på hud plaget med kviser og urenheter, tørrhet og fortykning. Virker også glattende på fine linjer. Huden etterlates silkemyk, naturlig glødende og fornyet med en jevnere hudtone. 

Nå får du 40% rabatt ved kjøp av 2 stk.  Solfaktor - alltid!
Den eksfolierende effekten til glykolsyre kan gjøre huden mer solsensitiv. Bruk solkrem med høy solfaktor under behandling med fruktsyrer for å beskytte huden mot solbrenthet!

  Kvelden + nattkrem?
Glyco-A påføres på huden 2-3 ganger i uken etter behov og bør brukes om kvelden. Ønsker du å bruke nattkrem i tillegg er det viktig at du lar Glyco-A absorbere godt inn i huden i 5 minutter først. Hvis du fortynner Glyco-A i nattkremen vil effekten reduseres betraktelig. 

  Vis forsiktighet
Har du nettopp tatt hårfjerning bør du vente minst 72 timer før du anvender produktet. 

  Svie?
Noen kan merke litt svie når de bruker produkter med glykolsyre. Dette er hudens normale reaksjon på en pH-verdi som er lavere enn overhuden (epidermis). Er huden din sensitiv kan den reagere på eksfolierende virkestoffer. Før bruk bør du teste på et avgrenset hudområde f.eks på innsiden av underarmen. Unngå bruk på øyeområdet.