Har du fet, uren eller kombinert hud? Hudtyper som dette kan ofte påvirkes negativt av soling. Ofte merker man at huden blir bedre etter soleksponering, men forverres i ettertid. Eksponering for sol kan føre til at kvisene forverres og du får flere utbrudd. Dette er fordi soling ofte øker talgproduksjonen i huden, samt at porene tettes fordi sola stimulerer keratiniseringsprosessen i huden. I dette pakketilbudet får du en solkrem med mattende effekt, en ansiktskrem og et ansiktsvann. Alle produktene er tilpasset fet, uren og kombinert hud. 

Pakken inneholder: 

UVEBLOCK SPF30+ DRY TOUCH solkrem
Solkrem med meget høy og bredspektret UVA/ UVB beskyttelse. Ultralett og mattende formulering til kombinert og fet hud. Tetter ikke igjen porene. Vannresistent. Etterlater ingen hvite flekker. Påfør en håndfull jevnt i ansikt og hals før opphold i solen. Gjenta regelmessig. 

 

 

 

TEEN DERM® AQUA ansiktsvann
Mildt rensevann for kombinert til fet hud med urenheter. Virker forebyggende og dempende på uren hud med lett betente kviser. Inneholder milde aktive ingredienser som 5-α-avocuta®, Zincidone®, Cuivridone® og Boswellia ekstrakt som regulerer talgproduksjonen og er bakteriehemmende. Påføres morgen og kveld med bomullspad. Trenger ikke å skylles av. 

 

 

TEEN DERM® HYDRA FUKTIGHETSKREM
En lett og fuktighetsrik krem som beroliger huden. Kremen har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og etterlater den gjenfuktet og myk. Spesielt tilpasset for kombinert til fet hud. Tetter ikke igjen porene. Påføres morgen og kveld etter behov.