FUKTFATTIG HUD 
Lyse sommerdager er godt for kropp og sinn. Sol gir oss brunfarge og sommerglød og er en viktig kilde til vitamin D. Lange dager med mye sol og bading i sjøvann kan imidlertid gjøre huden svært dehydrert og tørr. Sol med måte, bruk solbeskyttelse og tilfør huden jevnlig med fukt. En fuktig hud hjelper deg å beholde brunfargen lengre enn en tørr hud som flasser. 

Fukt/vann bidrar til å holde på strukturen i huden, og mangel på fukt over tid kan gi slapphet og uttørkede hudområder. Tørr hud gir en svekket hudbarriere og fine linjer blir betraktelig tydeligere når huden er dehydrert. 

GJENOPRETT HUDENS FUKTNIVÅ
Sensylia 24H er en av våre bestselgende fuktighetskremer, og selv om den er kjent for å sørge for en jevn fukttilførsel i 24 timer, er den også kjent for sine multifunksjonelle egenskaper. Sensylia 24H er blant annet egnet som:

  • Både nattkrem og dagkrem
  • En fuktende ansiktsmaske
  • Fuktbehandling etter medisinsk aknebehandling
  • Intensiv fuktbehandling til kronisk tørr hud i ansikt. 

24 TIMERS FUKT
Sensylia 24h tilfører huden fukt i 24 timer og gir intensiv og langvarig fukt til tørr, dehydrert hud. Virker beroligende på huden og er ideell etter soling. Formulert med nøye utvalgte ingredienser slik at kremen har høy toleranse og er skånsom mot sensitiv hud. Ekstrakt fra japansk blodgress avgir umiddelbar fuktighet til huden gjennom hele døgnet. Japansk blodgress er en plante som vokser i den australske ørkenen og som har en unik evne til å holde på vann. Vegetabilsk glyserin virker fuktighetsgivende. Sensylia 24h virker helende og beroligende på kronisk tørr hud, gjenoppretter hudbarrieren og sikrer et tilstrekkelig fuktighetsnivå over lengre tid. 

KONSISTENS
Sensylia 24h er en naturlig fuktfavoritt om sommeren. Kremen gir en forfriskende følelse ved påføring og har en lett konsistens som trekker seg raskt inn i huden. Tetter ikke igjen porene. Dermatologisk testet. Klinisk testet på effekt og toleranse. Parfymert. Parabenfri. 


Denne uken får du opptil 40% rabatt på Sensylia 24H              
*Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker