Problemer med hard hud på føttene? Dette kalles hyperkeratose, og er en fortykning i hudens hornlag. Hyperkeratose kan føre til at den harde huden blir tørr, og deretter sprekker om til smertefulle sår. Dette pakketilbudet er tilpasset deg som vil gå sommeren i møte med myke føtter, uten ubehag. Produktene virker effektivt på hard hud, fjerner urenheter, avflassing og skorper ved tørr hud.

Hvorfor Urelia?
Alle Urelia-produktene inneholder karbamid. Karbamid forekommer naturlig i frisk hud der den har en mykgjørende og fuktgivende effekt ved å binde vann. I høyere konsentrasjoner virker karbamid eksfolierende og er derfor godt egnet som punktbehandling på hard, fortykket hud. 

Urelia-produktene
skiller seg fra andre karbamidprodukter ved at de inneholder en spesiell fuktbindende film Xpertmoist®, som bidrar til å skape et optimalt helende miljø for tørr og sprukken hud. Den fuktbindende filmen av fuktighetsbevarende aminosyrer (NMF natural moisturising factors) og Alteromonas ferment-ekstrakt sørger for at Urelia-produktene er skånsomme ved påføring på intakt hud og gir minimalt med svie. 


Pakken inneholder: 

Urelia vaskegel med 10% karbamid
Brukes på hard og fortykket hud på føtter og tær. Mykgjørende på hard hud på fotoverflaten. Fjerner urenheter, avflassing og skorper ved tørr hud. Karbamid og Xpertmoist® virker fuktighetsbevarende og helende på tørr hud med sprekker.
Bruk: Brukes 2-3 ganger i uken. La produktet virke i 3 minutter. Skyll deretter godt av. Egnet i fotbad.  

 

 

Urelia 50 -  Mykgjørende og eksfolierende krem med 50 % karbamid. Til punktpleie.
En unik formulering som skånsomt fjerner skorper, ru og fortykket hud på hudoverflaten, og som gir minimalt med svie ved påføring. Høykonsentrert XPERTMOIST® danner en fuktbindende film som skaper et optimalt helende miljø for tørr og sprukken hud på føtter.
Fettinnhold: 20,5%.
Bruk: Påføres problemområdet 1-2 ganger daglig etter behov. Masser godt inn. Til punktpleie av f.eks hæler og føtter. Også egnet på knær, albuer, negler og hender.

 

Urelia 10 - Mykgjørende og fuktighetsbevarende krem med
10 % karbamid

Vegetabilsk glyserin, karitésmør og karbamid i en lett absorberende formulering som reduserer tørr og flassende hud på kroppen. Xpertmoist® er en fuktbindende film som skaper et optimalt helende miljø for tørr og sprukken hud på føtter og tær. 
Fettinnhold: 24,5%
Bruk: Påføres problemområdet 1-2 ganger daglig etter behov. Masser godt inn for bedre absorpsjon i huden.