Noen ganger ser man seg i speilet å tenker, nei nå ser jeg sliten ut. I det siste har jeg sovet lite eller vært for sent oppe.  Du tenker kanskje, skulle ønske det fantes "en quick-fix" som kunne gjøre at jeg ikke ser så sliten ut . Du trenger noe som kan bidra til at du føler deg bedre, gjør at huden føles freshere,  gløder mer og ser spenstigere ut. Men orker ikke tenke på nålestikk, smerte, risiko for infeksjoner -  du vil bare ha et naturlig produkt. Finnes det? Å ja det finnes, les mer nedenfor.

 

 

 

Fillerina er et alternativ til Restylane og Botox

Da kan jeg fortelle deg om et nytt produkt  på det norske markedet.  Det finnes en Fillerbehandling til hjemmebruk, uten bruk av nål. Dermo-kosmetiske fillerbehandlingen hjelper å reduserer rynker og fine linjer. Den gir også økt fylde og volum i kinnbein og lepper. Fillerina® er ment å være et godt alternativ til Restylane og Botox, for de som er skeptiske og ikke ønsker å “ta steget”, men allikevel vil ta seg godt ut.

 

Et sveitsisk kvalitetsprodukt

Fillerina® er et  produkt med sveitsiske og europeiske patenter, blant annet på den unike sammensetningen av 6 ulike hyaluronsyre-molekyler og presisjonsapplikatoren.

NB! Det er ingen bruk av nål, dvs. at alle kan utføre dette.
Fillerina kommer i et Kit som en 14 dagers kur til hjemmebruk.

Her er det ingen nålestikkingen smerteingen risiko -  kun naturlig

 

Drikk vann og pass på væskebalansen

For å fremme effekten av produktet   er det anbefalt å drikke to glass vann før applisering av Fillerina for å passe på væskebalansen.