Rynkernehandling uten bruk av nål, nå finnes det en ny metode som redusere rynker og fine linjer på, uten bruk av nål.

Det finnes fortsatt mange der ute som ikke har prøvd fillerinjeksjoner, enten fordi de er redde for sprøyter eller at de ikke vil prøve injeksjonsmetoden av andre grunner. Noen synes sikkert det er for dyrt, ønsker ikke å se ut som damene på amerikanske tv-serier uten mimikk, eller rett og slett tar avstand på grunn av fare for infeksjoner, smerter eller andre grunner.

 

 

Injeksjoner er uansett forbundet med risiko for infeksjoner. Derfor tilbyr vi nå et produkt på markedet uten bruk av nål.

Fillerina er den første dermo-kosmetiske fillerbehandlingen uten bruk av nål. Fillerina gir volumutfyllende og en plumping effekt. Fillerina er enkelt å bruke og inneholder en gel filler og en næringsrik krem og presisjonsapplikatorer med butt tupp til hjemmebruk. Presisjonsapplikatorene ligner sprøyter, men har en patent som gjør det enkelt å påføre i de linjene du trenger å fylle, i tillegg angir de mengden du skal påføre helt nøyaktig i millimeter. Etter 10 minutter vil den aktive ingrediensen hyaluronsyre trekke inn i huden, eller du kan klappe det resterende forsiktig inn i huden og deretter påføre næringkremen.

Fillerina kommer i tre ulike grader:

Grad 1. Lett til moderate rynker og linjer, synlige furer på hudoverflaten og ansikstrekk som viser lett tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 2. Synlige rynker og fine linjer, ujevn hudoverflate med tydelige tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 3. Dypere rynker og fine linjer, tydelig markerte furer, ujevn hudoverflate og uttalte tegn til slapphet, spesielt på kinnbein, lepper og halsen.

Hyaluronsyremolekylene er så små at de penetrerer helt ned til de nedre hudlagene og forbedrer synlig de øvre lagene av huden din. De 6 ulike hyaluronsyremolekylenehar ulik størrelse og vekt som gir en volumøkende effekt og trekker dypt ned i huden.

Fillerina er et 14 dagers behandlingssett. Det er lurt og bruke Fillerina gel hver kveld i 14 dager sammen med næringsfilmen. Effekten av denne behandlingen varer i flere måneder og kan gjentas hver etter behov. Du kan også forlenge effekten ved å bruke dagkrem, nattkrem og øye & leppekrem. 

Men for de som bruker injeksjonsbehandlinger utført av helsepersonell i klinikk eller andre steder, kan Fillerina gi forlenget effekt og hjelpe til slik at huden blir ytterligere hydrert og tilført maksimal fuktighet.

Uansett hvilke intensjoner du har er Fillerina en liten revolusjon innen anti-rynke produkter.