Nå er det slutt på ulltøy og vintertøy, endelig.


Det er en vakker tid som vi er midt inne i nå. Trærne har fått grønne blader, syrinene lukter så godt og det blomstrer i hager og parker. I skogen blomstrer liljekonvall og blåveis hvis du leter litt ekstra godt. Nå burde du ta deg tid til å nyte hvor vakker naturen er. Gjøk og Sissik synger høyt i sky og vi har nylig feiret  nasjonaldagen vår. Endelig er årstiden her hvor vi kan kle oss i tynnere klær. Noen har begynt å sole seg, vi har heldigvis fått noen fine soldager allerede. Men har du også har tenkt, hva har skjedd med huden min i løpet av vinteren? Den har du kanskje glemt. Ser den tørr og sliten ut?  

På tide å gjøre huden sommerklar?

Kjoler, shorts og bikini skal frem, men du vil vel ikke vise frem de tørre leggene eller albuene? Det må smøring til, kanskje litt peeling på skorper og træler. Du bør vel unne deg en velvære dag? Slik at du kan få en glødende og fin sommerhud. En sunn hud er nydelig å vise frem.  Med litt sol og sommer føles livet herlig. Så la huden få det den trenger for å se sunn og frisk ut.

 Vi hjelper deg gjerne, ta en titt på noen av produktene vi har trukket frem. Disse produktene anbefales vi fordi de er fantastiske mot tørr og sprukken hud. Ta en titt på vår sommerkampanje. Vi har 50% i hele nettbutikken, så nå er det lurt å handle.