Jeg har lyst til å dele et fantastisk produkt "Fillerina" som jeg har brukt i perioder de siste 2.5 årene.

Marina Lauritzen

6. mai i nærheten av Oslo · 

Jeg er i utgangspunktet en litt nysgjerrig person som gjerne prøver ut nye ting. JA, jeg har prøvd botox 2 ganger på linjer i panne og filler i leppene 4 ganger. Men dere som har fulgt meg en stund på insta og fb vet at jeg har slitt med overaktiv blære, og av den grunn fikk botoxinjeksjoner i blæra over en 1.5 års periode. I denne perioden med botoxinjeksjonene i blæra ble jeg frarådet å bruke botox til kosmetisk behandling, da jeg kanskje ikke ville oppnå den effekten på blæra som jeg ønsket.


Det var da jeg kom over dette fantastisk produktet som jeg benytter meg av. Jeg prøvde først lipvolumen, den gav meg tilbake den spensten i leppene som jeg hadde tidligere. Så prøvde jeg fillersettet som jeg også ble super fornøyd med.
Det jeg liker med disse produktene er at det gir meg mer fylde der det trengs og jeg føler meg litt freshere. Jeg er på ingen måte redd for å eldes, men hvis jeg kan gi huden min litt ekstra omsorg, som igjen gjør at jeg føler meg freshere, er jeg villig til å gi den det.
Jeg blir verken yngre eller lykkeligere av dette produktet, men jeg føler meg mer fresh.

Litt om Fillerina

Dermo-kosmetisk fillerbehandling til hjemmebruk – Ingen bruk av nål. 
Glattere hud uten nålestikk - Fillerina Dermo Cosmetisk Gel Filler. Dette hjemmebehandlingssettet innholder 6 ulike hyaluronsyremolekyler med ulik størrelse og vekt. Disse penetrerer hele veien ned til de dypeste hudlagene. Gir økt fylde og volum i kinnbein og lepper, hjelper mot synlige rynker og fine linjer. Ingen nål, kun en presisjonsapplikator. 

Til hud med dypere aldringsrynker og fine linjer - for volum og fylde i kinnbein og lepper.
Hovedvirkningen kommer av Fillerina Gel som påføres på hudområder med rynker og fine linjer, og områder som trenger oppstramming. Fillerina Gel består av en blanding av 6 forskjellige hyaluronsyremolekyler i ulike molekylvekt som har som mål å gi volumutfyllende effekt i flere ulike hudlag samtidig. Matrifull stimulerer fornyelsen av hudvevet og til gjenoppbygging av naturlig hyaluronsyre. 

Inneholder to produkter, Fillerina Gel og Fillerina Nourishing film.
Fillerina fillerbehandling er beregnet for behandling i 14 dager. For komplett behandling, påsmøres Nourishing Film 10 min etter påføring av Fillerina Gel for å sikre at huden i ansiktet drar nytte av fuktighetsgivende og revitaliserende ingredienser i formuleringen. Nourishing Film er også egnet som dagkrem eller nattkrem, og gjør huden glatt og silkemyk.

Fillerina finnes også i dag-nattkrem, øye-leppekrem og 14 dagers fillersettet.