Velg grad utifra hudtilstand
Fillerinaproduktene inneholder hyaluronsyrer som gir en ekstra fuktboost til huden. Fukt/vann bidrar til å holde på strukturen i huden, og mangel på fukt over tid gir slapphet og tørre linjer. Det er viktig at du tar ekstra godt vare på huden og sørger for at den får nok fukt.

Vi anbefaler at du velger din rette styrke basert på din hudtilstand og ikke direkte basert på alder. Noen er født med fin hud og er nesten fri for rynker og fine linjer store deler av livet, mens andre sliter med de første linjene som legger seg permanent allerede fra ung alder. Soling kan føre til tidlig aldring av huden og rynker. Det er derfor svært viktig å bruke solbeskyttelse for å forebygge hudaldring og uttørring av huden. 

Fillerina kommer i 3 forskjellige grader tilpasset ulike behov. Du bør velge følgende:

Fillerina skiller seg fra andre hyaluronsyreprodukter på markedet ved at den inneholder en nøye utvalgt blanding av 6 forskjellige hyaluronsyremolekyler i ulik molekylvekt. Den varierende molekylstørrelsen gjør at hyaluronsyrene kan penetrere ned i de dypere hudlagene. Grad 3 inneholder en relativt større andel mindre hyaluronsyrer som kan trenge lengre ned til dermis. Grad 1 og 2 inneholder større andel av større hyaluonsyrer som virker nærmere hudoverflaten og vil være et passende valg dersom du ikke har så dype rynker og tørr hud. 

Fillerina skal brukes som en behandling i 1 måned 
Fillerina er en dermo-kosmetisk hyaluonsyrebehandling som har gode resultater fra kliniske studier. For best resultat av behandlingen er det viktig at man gir Fillerina god tid for å få jobbet skikkelig og bygge hyaluronsyrer i huden. Fillerina Filler Treatment er del av et behandlingsoppsett som skal vare i 1 måned. For å oppnå ønsket effekt, skal Fillerina Filler Treatment brukes hver dag i 14 dager, etterfulgt av Fillerina dag eller nattkrem 2 ganger daglig i ytterligere 14 dager. Total varighet på behandlingen er 1 måned.  

Effekten varer så lenge huden holder på hyaluronsyrene, men vil som alle ingredienser i kroppen vår etterhvert brytes ned og skilles ut. Vi anbefaler derfor at kuren gjentas 2-3 ganger i året etter behov. Du kan forlenge effekten ved å regelmessig bruke Fillerina dagkrem, nattkrem og øye & leppekrem. Disse kremene består av den samme unike kombinasjonen av hyaluronsyrer. De som har meget tørr hud vil oppleve at Fillerina trekker seg raskere ned i huden sammenlignet med de som har fet eller blandet hud. Av denne grunn kan de med tørr hud oppleve at de ofte har behov for ekstra tilførsel av hyaluronsyre for å booste huden med fukt.