Fillerina - ingen injeksjon
Fillerina er en innovativ og prisvinnende hyaluronsyrebehandling til hjemmebruk. Behandlingen involverer ingen nålestikk. Ved hjelp av en presisjonsapplikator, en hyaluronsyrebasert gelfiller og en næringsfilm etterlates huden gjenfuktet, glatt og smidig. Fillerina gelfiller består av en unik blanding av 6 forskjellige hyaluronsyremolekyler i ulik molekylvekt som gir volumutfyllende effekt i flere ulike hudlag samtidig. Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen, men produksjonen avtar med økende alder. Hyaluronsyre binder store mengder vann i huden og har en unik evne til å øke volum og fuktighet i huden. Fillerina gelfiller inneholder også Matrifull som stimulerer fornyelsen av hudvevet og til gjenoppbygging av naturlig hyaluronsyre. Fillerinaserien består av Fillerina kit, dagkrem, nattkrem og øyekremHva gjør Fillerina unik?
Fillerina skiller seg fra andre hyaluronsyreprodukter ved at det består av en unik blanding av 6 forskjellige hyaluronsyrer i ulike molekylstørrelser. Fordelene med produkter med ulik molekylstørrelse er at de små partiklene baner vei ned i hudlagene slik at de større molekylene fyller ut mer også i de nedre hudlagene. Fillerina tilfører fukt ned til de dypere hudlagene og gir fylde og fasthet ved å bygge hyaluronsyrer i huden. Huden etterlates gjenfuktet, myk og glatt og fine linjer og rynker blir mindre synlige. Fillerina kommer i 3 grader tilpasset ulike behov. Les mer her. 

Hvordan brukes Fillerina
Fillerina fillerbehandling er del av et behandlingsoppsett som skal vare i 1 måned. For å oppnå ønsket effekt anbefaler vi behandling i 3 trinn: 

Bruk:
Trinn 1:
 Åpne pakken med Fillerina Filler Treatment. Hetteglasset med Fillerina gel anbrytes og gummiproppen tas av. Med en presisjonsapplikator trekker du opp 1-2 ml gel som du påfører ved å dra over på fine linjer, rynker og innsunkne hudområder i ansikt og hals. Brukes etter rens, på tørr ansiktshud. 
La gelen trekke ned i huden, etter 10-20 min klappes gelen forsiktig ned i huden. 

Trinn 2: Hetteglasset med Fillerina næringsfilm anbrytes og gummiproppen tas av. Med rene hender eller med en presisjonsapplikator trekker du opp 1-2 ml gel som du påfører hele ansikt og hals. Brukes etter Fillerina gel. Fillerina næringsfilm inneholder frøolje fra engkarse, karitesmør og pseudoaltermonas-ferment ekstrakt og vitamin E og har en fettprosent like under 1%. Tilfører fukt og næring til huden. 

Både Fillerina gel og Fillerina næringsfilm skal brukes i 14 dager. 

Trinn 3: Bruk Fillerina dagkrem og nattkrem i ytterligere 14 dager i ansikt og hals. Total varighet på behandlingen er 1 måned. For langvarig effekt, anbefales det å bruke Fillerina dagkrem, nattkrem og øye & leppekrem som vedlikehold. Disse inneholder også samme unike innhold av 6 hyaluronsyrer bare i lavere konsentrasjon.

Effekten varer så lenge huden holder på hyaluronsyrene. Men som alle naturlige substanser i kroppen vår vil også hyaluronsyrene brytes ned og skilles ut. Vi anbefaler derfor at kuren gjentas 2-3 ganger i året etter behov.