Fillerina
Fillerina er en innovativ og prisvinnende hyaluronsyrebehandling til hjemmebruk. Behandlingen involverer ingen nålestikk. Fillerinabehandlingen er komplett med behandlingskit, dagkrem, nattkrem og øye-og leppekrem. Den unike hylaluronsyreblandingen som brukes i Fillerina med 6 forskjellige hyaluronsyremolekyler i ulik molekylvekt sørger for volumutfyllende effekt i flere ulike hudlag samtidig. Fillerina gir huden en ekstra fuktboost slik at huden etterlates myk, gjenfuktet og glatt. Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og produksjonen avtar med økende alder. Hyaluronsyre binder store mengder vann i huden og har en unik evne til å øke volum og fuktighet i huden. Fillerina inneholder også Matrifull som stimulerer fornyelsen av hudvevet og til gjenoppbygging av naturlig hyaluronsyre. 

Effekt i klinisk studie
En placebokontrollert, dobbeltblind, randomisert klinisk studie av Fillerina ble publisert i Journal of Cosmetic Dermatology, desember 2014. I studien deltok 40 kvinner (25-55 år) som hadde milde til moderate tegn på aldring i huden. Testpersonene brukte Fillerina fillergel i 14 dager og deretter dagkrem, nattkrem og øye-og leppekrem fra dag 15 til dag 30. 

Resultater: 
Resultatet av den kliniske studien viste at Fillerina hadde en god fuktgivende og volumutfyllende effekt ved å redusere de kliniske tegnene på aldring av huden. Det ble observert:
- reduksjon av rynkedybde med et gjennomsnitt på 21,8% og opptil 54,8%
- reduksjon av rynkevolum på opptil 26,3%.
- økt fylde og volum i kinnbein med et gjennomsnitt på 2,51 mm og opptil 3,67 mm. 
- økt leppevolum med et gjennomsnitt på 14,2% og opptil 44,7%