Tørr og stram hud
Ansiktshud med lavt fuktnivå gir dehydrert hud som kjennes tørr og stram. Den tørre huden kan lett flasse og huden kan bli mer sensitiv.
Stramhet i huden rammer flere ved værskiftninger og tørr luft. Bruk av uttørkende produkter kan også forstyrre hudens fuktbalanse. For mange, er stram hud et vedvarende problem som forverres over tid. Stram hud skyldes at huden ikke klarer å holde på fukten som er nødvendig for å holde den sunn, frisk og motstandsdyktig. Fukt/vann bidrar til å holde på strukturen i huden, og mangel på fukt over tid kan gi slapphet og uttørkede hudområder. Fine linjer blir betraktelig tydeligere når huden er dehydrert. Fuktfattig hud gir en svekket hudbarriere slik at allergener og bakterier kan trenge inn og forverre problemet.

Hvordan behandle tørr og stram hud?
Har du fått stram hud så trenger du ikke ha det for alltid. Gi huden rikelig med fuktpleie. Velg hudkremer med fuktgivende ingredienser og unngå uttørkende renseprodukter. Et godt renseprodukt skal være mildt og rense huden skånsomt uten å forstyrre hudens naturlige fuktbalanse. Velg gjerne en ansiktsrens uten såpe siden det kan bidra til å tørke ut huden ytterligere. En ren hud sikrer at hudkremen du påfører etter rensen trekker seg bedre inn i huden.

  • Vi anbefaler SENSYLIA som behandling av dehydrert hud.

I vårt sortiment har vi SENSYLIA®, en hudpleieserie for dehydrert fuktfattig hud. Sensylia 24h virker som et «fuktbasseng» hvor fukt frigjøres til huden over 24 timer. Kremen har behagelig konsistens som trekker raskt inn i huden og gir intensiv og langvarig fukt. Virker helende på kronisk tørr hud i ansiktet forårsaket av fuktmangel. Naturlig Moist24™ med ekstrakt fra japansk blodgress avgir umiddelbar fuktighet til huden gjennom hele døgnet. SENSYLIA® rensegele er en mild og såpefri rensegel til sensitiv og sart hud. Virker fuktighetsgivende og avkjølende. Fjerner også sminke.