Her er svar på spørsmål om Sensylia og/eller fuktfattig hud som vi har samlet over tid. Vi setter pris på å få spørsmål, kanskje det sitter flere som lurer på det samme som deg. Det er viktig å bruke produktene riktig for best mulig effekt. Ta gjerne direkte kontakt med oss her for veiledning i riktig valg av produkt for din hud! 

Kan jeg få irritasjoner og rødhet ved bruk av Sensylia?
Svar: Sensylia 24h er utviklet spesielt for fuktfattig hud og sensitiv hud. Men det finnes alltid personer med svært sensitiv og følsom hud som kan reagere på produktet, selv om det er sjeldent.
Før du bruker Sensylia kan du teste produktet på et avgrenset hudområde, f.eks. på innsiden av underarmen, for å se om du tåler produktet.

Jeg fikk anbefalt å bruke Sensylia mens jeg går på tablettkur mot akne. Hvordan hjelper Sensylia min aknehud?
Svar: Hvis du går på tabletter, vil du kunne oppleve at huden din blir veldig tørr og stram under behandlingsperioden. Sensylia 24h tilfører ekstra mye fukt i løpet av 24 timer for å få gjenopprettet den naturlige fuktbalansen i huden din, og styrke hudens elastisitet og toleranse. Siden Sensylia 24h virker gjennom hele døgnet, er det tilstrekkelig at du påsmører kremen i ansiktet én gang om dagen.