Crescina hjelper mot både håravfall og hårtynning. For å finne riktig produkt til ditt hårproblem er det viktig å forstå forskjellen på håravfall og hårtynning. Det er ikke alltid lett å vite forskjellen på begrepene. Vi gir her en enkel forklaring på håravfall og hårtynning som kan hjelpe deg å velge riktig Crescina produkt.

Håravfall - når hårroten ikke lenger holder hårstrået fast til hodebunnen
I gjennomsnitt mister man omtrent 50-100 hårstrå hver dag. Mister man mer enn dette over en lengre tidsperiode har man håravfall. Hårroten greier ikke lengre å holde fast på det enkelte hårstrået slik at det faller av for tidlig. Ofte merker man dette når man finner flere hårstrå på hodeputen, i dusjen og på hårbørsten. Når mange hår faller av samtidig blir hodebunnen mer synlig, og dette kan oppleves veldig skummelt. Mister man mye hår på kort tid er det lurt å oppsøke lege for å utelukke en underliggende sykdom. I de fleste tilfeller er det ikke alvorlig, og man kan forsøke med Crescina Complete Treatment som både stimulerer til gjenvekst av hår og forsterker håret fra roten slik at det ikke faller av så lett.

Hårtynning - manglende gjenvekst 
Hårtynning kjennetegnes ved manglende gjenvekst av hår. Man får mindre og tynnere hår over tid. Hårroten produserer stadig færre nye hår, og håret som vokser ut er av en tynn og dårlig kvalitet. Tynt hår med dårlig kvalitet har en tendens til å brekke over og falle av. Når gjenveksten av hår er svak kan hårtynningen etter hvert gjøre hodebunnen ganske synlig da det er for få hårstrå til å dekke over. Da er det viktig å få stimulert i gang hårveksten så raskt som mulig. Jo lengre tid som går, jo høyere er risikoen for at hårsekken stopper å produsere nye hår og lukker helt.

Hvordan virker Crescina?
Crescinas unike og patenterte formel med Glycoprotein, Stem-engine og aminosyrene cysteine og lysine hjelper til å stimulere til fysiologisk hårvekst i hodebunnen og har klinisk dokumentert effekt. Det kommer i to formuleringer tilpasset ulike behov:

Crescina Re-Growth (gule ampuller) er velegnet ved hårfortynning og sørger for reaktivering og gjenvekst av aktive og delvis aktive hårrøtter. Bidrar til naturlig gjenvekst av håret. 

Crescina Complete Treatment (gule og hvite ampuller) er velegnet hvis man sliter med både håravfall og hårfortynning. Komplett behandling som virker direkte på hårsekken og hårfestet. De aktive ingrediensene i de hvite ampullene (Crescina Anti-Hair Loss) gjør veggene i hårsekken mer elastiske, og binder hårroten og hårsekken slik at håret ikke løsner for tidlig. Crescina Complete Treatment gir en komplett behandling som stimulerer til gjenvekst av hår og samtidig forsterker håret fra roten. 


Hva er forskjellen på styrkegradene? 
Crescina tilbyr en tilpasset behandling og kommer derfor i to ulike styrkegrader, 500 og 1300. 500 passer for de som opplever lett til moderat hårfortynning og tydelig hårtap. 1300 passer til de som opplever moderat til kraftig hårfortynning. Du kan sammenligne ditt hår med skalaene nedenunder for å finne korrekt styrkegrad. Er du fremdeles i tvil kan du sende oss en melding for veiledning. 

Hva er forskjellen på formulering for mann og kvinne? 

Formuleringen med de aktive ingrediensene er den samme i både Crescina mann og kvinne. Eneste forskjellen er at det i formulering for kvinne er tilsatt balsam for ekstra glans og mykere hår.