Savner du ditt tidligere hår?

Prøver du å skjule de høye vikene og hullet på toppen som blir større og større? Går du med "caps" hele tiden? Føler du at håret har sluttet å vokse og du blir mer og mer skallet.

Du har kanskje googlet på internett og funnet mange som tilbyr alle mulige hårprodukter, men virker de? Finnes det noe som kan hjelpe deg å få håret tilbake? 

Hvordan finne et produkt som virker på lang sikt?

 

 

Nytt effektivt produkt

Nå finnes et effektivt produkt som øker hårveksten slik at du kan stoppe hårtapet og sette i gang gjenveksten. Med Crescina ny og effektiv behandling kan du øke den naturlige hårveksten slik at du får mer hår og et tykkere hår. Crescina komplett stabiliserer hårtapet og øker gjenveksten i løpet av  2-4 måneder. Håret fortsetter også å vokse etter at du har sluttet å bruke produktet, så du trenger ikke bruke dette produktet i evig tid fremover.

Stimuler stamcellene til å produsere mer hår

Crescina inneholder en ingrediens som stimulere stamcellene slik at hårfolliklene produserer mer hår som blir sterkere og tykkere.  Produktet er unikt og hjelper mot hårtapslidelser som er forårsaket av stress, hormoner, arvelighet, alder, graviditet, amming og noen medisinske behandlinger. Uansett årsak, om hårtapet er midlertidig eller permanent, kan produktet hjelpe deg å øke hårveksten, få tykkere hår og mer hår innen 2-4 måneder.  Men det viktigste er at du begynner i tide, før hårsekkene lukker seg helt igjen for da er det dessverre for sent.

Dokumentert effekt

Crescina har dokumentert effekt. Det er gjennomført klinisk, dobbeltblindet, randomisert og placebo kontrollert studie som viser gjennomsnittsresultater på 6.300 nye hårstrå etter 4 måneders bruk. Vi har ikke klart å finne noe annet produkt på markedet som kan vise til like gode resultater, så prøv da vel?