Håravfall eller hårtynning?

Crescina hjelper mot både håravfall og hårtynning. For å finne riktig produkt til ditt hårproblem er det viktig å forstå forskjellen på håravfall og hårtynning. Det er ikke alltid lett å vite forskjellen på begrepene. Vi gir her en enkel forklaring på håravfall og hårtynning som kan hjelpe deg å velge riktig Crescina produkt.

Håravfall - når hårroten ikke lenger holder hårstrået fast til hodebunnen

Når mange hår faller av samtidig kommer hodebunnen til syne. Personer som stadig finner løse hår i børsten eller på klærne sliter med håravfall. Problemet er at hårroten ikke holder fast på det enkelte hårstrået, slik at det faller av for tidlig. Håravfall kan for mange oppleves veldig skummelt, du begynner å miste mye hår på kort tid, og lurer på om det kan være tegn på en alvorlig underliggende sykdom. Da er det lurt å ta en sjekk hos legen eller snakke med frisøren. I de fleste tilfeller er det ikke alvorlig, og Crescina og hårprodukter som stopper håravfall kan hjelpe deg. Håravfall og hårtap kan defineres som "antall hår som mistes hver dag".

Crescina Complete Treatment, en komplett behandling som hjelper mot håravfall og hårtynning. 

Crescina Completet Treatment

 

Hårtynning - manglende gjenvekst 

En person med hårtynning får mindre hår og tynnere hår over tid. Hårroten produserer stadig færre nye hår, og håret som vokser ut er av en tynn og dårlig kvalitet. Tynt hår med dårlig kvalitet har en tendens til å brekke over og falle av. Ofte fører hårtynning til at man kan se helt ned i hodebunnen, det er for få hårstrå til å dekke hodebunnen når gjenveksten er for svak. Da er det viktig å få stimulert i gang  hårveksten så raskt som mulig. Jo lengre tid som går, jo høyere er risikoen for at hårsekken stopper å produsere nye hår og lukker helt. Håravfall og hårtap kan defineres som "antall hår som mistes per kvadratcentimeter".

Crescina Re-growth stimulerer hårvekst og fungerer ved hårtynning.

Crescina Re-Growth Treatment