Håravfall eller hårtynning?

Hva er egentlig forskjellen på håravfall og hårtynning ?

Det er ikke så lett å vite forskjellen på disse begrepene, men her skal vi beskrive det på en enkel måte. Slik at du vet hva du skal bruke for å finne gode produkter som kan hjelpe.

 

Håravfall - hårroten holder ikke fast hårstråene

Når mange hår faller av samtidig kommer hodebunnen tilsyne. Håravfall er for mange veldig skummelt, man begynner og lure på om man har en alvorlig sykdom. Da er det lurt å ta en sjekk hos legen eller snakke med frisøren. I de fleste tilfeller er det ikke noe alvorlig og det finnes produkter som kan hjelpe deg. Personer som stadig finner løse hår i børsten eller på klærne sliter med håravfall. Problemet er at hårroten ikke holder fast det enkelte hårstrået, slik at det faller av for tidlig. Problemet er når mange hårstrå faller av samtidig. Da er det lurt å bruke et produkt som kan hindre at dette skjer så fort som mulig. 

Håtrynning- manglende gjenvekst 

En person med hårtynning får mindre og mindre og tynnere og tynnere hår. Problemet er at hårroten produserer for ferre og ferre nye hår og at håret er av en tynn og dårlig kvalitet. Tynt hår har en tendens til å knekke og falle av, ofte fører hårtynning til at man kan se helt ned i hodebunnen fordi det er for få hårstrå til å dekke hodebunnen fordi gjenveksten er for svak. Det er da viktig å få satt igang gjenveksten så raskt som mulig. Jo lenge tid som går jo høyere er risikoen for at hårsekken lukker seg og stopper helt å produsere nye hår. 

Crescina Re-growth hjelper til med gjenvekst og fungerer ved hårtynning.

Crescina Complete hjelper mot håravfall og hårtynning. Dette er en komplett behandling som hjelper mot hårtynning og håravfall.