Hvordan fjerne hard og fortykket hud på en effektiv og trygg måte?

Problemer med hard og sprukken hud?
Mange sliter med fortykket hud på ulike deler av kroppen – på hæler, på føtter, på hender, på hodebunn, på albuer og knær og andre områder på huden. Det er plagsomt å måtte slite med fortykket hud over lengre tid, og ofte kommer det igjen og igjen.

  •  Visste du at det finnes en løsning som mykner opp huden og fjerner fortykket hud uten at det svir?

 

 

Du har sikkert hørt din lege snakke om hyperkeratose. Dette er det fagfolk kaller tilstander med fortykket hud hvor det skjer en økt dannelse av hudens hornlag.*

Hyperkeratose, altså fortykket hud, kan ha flere årsaker:

  • sykdom som forstyrrer overhuden, for eksempel psoriasis
  • infeksjon i overhuden, for eksempel vorter
  • trykk eller slitasje, for eksempel liktorn
  • arvelige forstyrrelser i forhorningsprosessen, for eksempel iktyose 
  • eller rett og slett hard hud som oppstår ved langvarig trykkbelastning på spesielt utsatte områder som hæler, tær og fingrer.

Noen får denne fortykkede huden fjernet ved å skjære ned, andre tyr til salisylsyreoppløsninger som kan svi og kan være klissete og vanskelig å få bort. Begge løsninger kan være tidkrevende og er ikke uten risiko for at den friske huden rundt kan komme til skade. Derfor er det viktig å finne en trygg og effektiv måte å få fjernet fortykket og hard hud på, og løsningen finner du med Urelia hudkrem.

Urelia hudkrem er en serie bestående av kun 3 produkter: Urelia 50, Urelia 10 og Urelia gel. Urelia hudkrem fjerner trygt og effektivt hyperkeratose på ulike deler av kroppen. Og det unike ved produktet er at det ikke svir! Teste ut på deg selv og bli overbevist. Urelia hudkrem er basert på virkestoffet karbamid som både binder fukt i huden, mykgjør og løser opp hard hud. Vær likevel forsiktig med å smøre Urelia hudkrem på direkte åpent sår da «alt» kan svi.

Sliter du med større fortykkede områder med hard hud eller skjell, velger du Urelia 50. Denne kremen inneholder 50% karbamid som effektivt løser opp harde hudområder. Svir ikke!

Etter å ha fått den fortykkede huden løst opp og fjernet kan du fortsette med Urelia 10 som inneholder 10% karbamid. Urelia 10 er en mykere formulering som lettere smøres ut over større deler av kroppen, binder fukt, og fjerner tørr flassende hud.

Sliter du med fortykket og hard hud i hodebunnen er Urelia gel et veldig godt valg for deg. Det er et vaskegel med 10% karbamid og fuktighetsbevarende ingredienser som mykgjør, tilfører fukt og løser opp fortykket hud i hodebunnen.

Trykk her for å kjøpe Urelia produktene og du kan enkelt kan behandle fortykket hud selv hjemme.

* Kilder:
  https://sml.snl.no/hyperkeratose