Visste du at du kan utføre fillerbehandling trygt hjemme?

 

 

Det ligger et naturlig ønske i oss alle om en sunn, spenstig og glatt hud uansett i hvilke av livets faser vi befinner oss. Mange tyr til fillerinjeksjoner i forsøk for å få rynkene fjernet i en "quick-fix", men det er også en god del av oss som verger oss og opplever denne typen fillerbehandling mer aggressiv og ubehagelig. Det er ubehagelig å bli stukket med en nål langt ned i huden, og fillerinjeksjoner gir ofte smerter og hevelser og økt risiko for infeksjoner. Fillerinjeksjoner er lite egnet for de med nåleskrekk. Denne typen fillerbehandling kan også resultere i et stivere og mindre naturlig uttrykk i ansiktet.

For å møte behovet for en mer skånsom og naturlig fillerbehandling, introduserer vi Fillerina på det norske markedet, helt uten bruk av nål.

Fillerina, en unik fillerbehandling som du selv kan legge hjemme, kan kjøpes her!

Fillerina bygger hyaluronsyrer i huden. Hyaluronsyrer er fuktighetsbindende og holder tilbake vann i dermis. Når Fillerina får virket og jobbet med huden over en tid, vil du oppleve å få økt fasthet, mer glatthet og fylde i huden. Eksisterende rynker og fine linjer blir mildere og glatter seg ut, huden kjennes mykere og jevnere. Fillerina er enkelt å bruke og består av to krukker hvorav den ene er en flytende gel filler og den andre en næringsrik krem. Med i pakken kommer også to presisjonsapplikatorer med butt tupp slik at du enkelt kan legge produktet på hjemme. 

Presisjonsapplikatoren er verken en sprøyte eller nål, den har en patent som gjør det enkelt å påføre i de linjene du trenger å glatte ut, i tillegg angis den mengden du skal påføre helt nøyaktig i milliliter. Etter 10-20 minutter vil den aktive ingrediensen hyaluronsyre trekke inn i huden, eller du kan klappe det resterende forsiktig inn i huden og deretter påføre næringskremen.

Slapp og sliten ansiktshud med linjer kommer gjerne snikende med årene. Ettersom huden eldes, reduseres mengden av naturlig hyaluronsyre. Dette forårsaker endring i hudens struktur og elastisitet med rynker, linjer og tap av volum som resultat. Fillerina er et produkt som kan gi ansiktet ditt et løft og huden ny glød og spenstighet. Fillerina passer for deg som vil ha et alternativ til behandlinger i salong og som foretrekker hjemmebehandling uten nålestikk, smerter eller ubehag.

Fillerina er en fillerbehandling demper og formildner

  • Rynker i pannen 
  • Rynker mellom øynene 
  • Smilerynker rundt øynene 
  • Rynker rundt nese og munn
  • Rynker på leppene, gir fylde
  • Rynker ved munnen
  • Rynker på halsen

Kjøp Fillerina her!

Fillerina er utviklet av det sveitsiske firmaet LaboCosprophar, og er den første fillerbehandling til hjemmebruk uten bruk av nål. Presisjonsapplikatoren har en butt ende for påføring direkte på de fine linjene i huden. Så nå kan du gi deg selv en naturlig og enkel ansiktsbehandling hjemme.

Se video for riktig påføring.