Middel mot hårtap

Sliter du med hårtap? Hårtap er noe som ofte skyldes naturlige årsaker, og som rett og slett er en del av det å være menneskelig. Likevel er det mange som blir sjenerte når de blir bevisste på sitt hårtap. Heldigvis finnes det noe man kan gjøre for å delvis stoppe det og forsinke det. Crescina er et middel mot hårtap som har vist positive resultater. 

Hva er hårtap?

Hårtap skjer når hårroten ikke klarer å holde fast på det enkelte hårstrået, slik at det faller for tidlig, og i noen tilfeller opplever man at større mengder hårstrå faller samtidig. Etterhvert kan man oppleve at hårrøttene begynner å produsere færre hår, og håret begynner å kjennes tynnere ut. På dette punktet kan det være lurt å sette i gang en behandling for å bremse ned fremtidig hårtap. Det er når hårfolliklene har lukket seg det er for sent å begynne på en slik behandling.

Hårtap er en kjent situasjon for menn flest, og de fleste menn er forberedte på at det kommer til å skje på et eller annet tidspunkt i livet. Hos kvinner derimot kan det komme som et sjokk. Da kan det være godt å vite at det finnes midler mot hårtap som kan behandle det. 

Bruk Crescina – Et middel mot hårtap og hårfortynning

Crescina Re-growth

Dette er et kosmetisk produkt til hodebunnen som stimulerer naturlig hårvekst ved hårtynning og lett hårtap. I vår studie hadde alle testpersonene gode resultater.   

(Klinisk, dobbelblindet studie, randomisert og kontrollert mot placebo på 46 personer (hvorav 23 behandlet med Crescina HFSC og 23 med placebo). De mannlige testpersonene hadde tynt hår tilsvarende grad II, III vertex og IV på Hamilton-Norwood skala. Etter 4 måneder behandling fikk alle testpersonene positiv effekt, med et vekstresultat på +7 til +41 nye hår i et område på 1,8 cm2 (elektronisk telling). Resultatene fra testen er statistisk signifikante.)

Crescina® Complete Treatment 500 

Dette er en behandling mot lett til moderat hårtynning og tydelig hårtap.

Dette er en komplett behandling til hårtynning og håravfall.

Ønsker du å vite mer om andre produkter i serien vi kan tilby? Sjekk ut Crescina® hos Innovacare!

Har du en henvendelse eller spørsmål? Fyll ut vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 40 67 44 40.