Hårtap

Hårtap utløses ofte av stress, når man lever et hektisk liv eller opplever dramatiske eller sjokkerende hendelser i livet vil noen mennesker oppleve at håret faller av. Men hva kan man da gjøre med hårtap problemet?

Det finnes ikke en enkel måte å få håret tilbake, ofte en det en kompleks og vanskelig situasjon hvor flere ting kan henge sammen. Det kan være mange grunner og flere årsaker som påvirker om håret kommer tilbake. Men det som virker for noen personer virker ikke for alle, likevel har vi laget noen enkle råd du kan følge.

 

Visste du at Crescina virker mot hårtap? Se våre produkter fra Crescina her!

 

Meditasjon og trening kan hjelpe mot hårtap

Ta livet mer med ro og kjenn godt etter om du lever for hektisk akkurat nå, ta grep og ro ned. Stress fører til at kroppen produserer mer av hormonet kortisol, som fører til ulike hormonsvingninger. Hvis du i tillegg er predisponert  for skallethet eller tynt hår vil dette sette i gang og øke hårtynning- og hårtap prosessen. Derfor er det lurt å ta kontroll på stresset i livet ditt. Prøv meditasjon, yoga, tai chi, mindfullness eller annet for å finne roen.

Regelmessig trening

Forskning viser at stresshormonet kortisol er forbundet med ulike sykdommer som hjerte- og karsykdommer, blodpropp og mange andre sykdommer.  Bli bevisst, å ta ansvar for egen helse. Sats på regelmessig trening og finn ut hva som passer deg. Det er viktig å komme i form og holde seg i bevegelse spesielt når aldringen setter inn.

Ta kontroll over kostholdet

Spis sundt og pass på å få i deg nok anti-oksidanter, mineraler og vitaminer.

Sunn hodebunn

En sunn hodebunn skal ikke bestå av flass og skorper, har du dette så bør du gjøre noe med det. Det finnes mange gode produkter på markedet, snakk med legen din, apoteksansatte eller frisøren din. Det finnes gode råd og enkle løsninger på dette, det viktigste er å sette fokus og gjøre noe med hårtap.

Doping preparater og anabole steroider kan føre til hårtap

Det viser seg at anabole steroider og doping kan ha negative innvirkninger på håret ditt. Mange er ikke klar over at dette kan være en vanlig bivirkning og er mer opptatt av å bygge muskler enn å ta vare på håret. Ofte skjønner de sammenhengen i dette for sent og håret kan allerede ha blitt helt borte. Så vær kritiskmotstander av slike stoffer!

Masser hodebunnen regelmessig

God blodsirkulasjon er bra for håret så gå til noen som kan gi deg hodebunnsmassasje, enten frisøren, samboeren eller andre.

Sol og D vitamin

En engelsk studie viste at mennesker med den autoimmune sykdommen Alopesia areata som fører til hårtap hadde tre ganger så høy sannsynlighet for å ha D-vitamin mangel sammenlignet med de som ikke hadde hårtap. D-vitamin er viktig for å sette i gang hårveksten, så ta gjerne tilskudd av dette vitaminet eller sørg for riktig kosthold med nok D-vitamin (D3) som inneholder det du trenger for å unngå hårtap. Dette er spesielt viktig i løpet av vinterhalvåret her oppe i nord som vi lever store deler av året med begrenset tilgang til sol. Men tro ikke at direkte eksponering av solstråler er bra for håret. Det øker bare sannsynligheten for hudkreft. Generelt er de viktig å beskytte hodebunnen mot sola og unngå å bli brent.

 

Crescina kan motvirke hårtap, se vårt utvalg her!

 

Sliter du med hårtap?

Prøver du å skjule de høye vikene og hullet på toppen som blir større og større? Går du med "caps" hele tiden? Føler du at håret har sluttet å vokse og du blir mer og mer skallet.

Du har kanskje googlet på internett og funnet mange som tilbyr alle mulige hårprodukter mot hårtap, håravfall og hårtynning, men virker de? Finnes det noe som kan hjelpe deg å få håret tilbake? 

Hvordan finne et produkt mot hårtap som virker på lang sikt?

 

 

Nytt effektivt produkt mot hårtap

Nå finnes et effektivt produkt som øker hårveksten slik at du kan stoppe hårtap og sette i gang gjenveksten. Med Crescina ny og effektiv behandling kan du øke den naturlige hårveksten slik at du får mer hår og et tykkere hår. Crescina komplett stabiliserer hårtap og øker gjenveksten i løpet av  2-4 måneder. Håret fortsetter også å vokse etter at du har sluttet å bruke produktet, så du trenger ikke bruke dette produktet i evig tid fremover!

Stimuler stamcellene til å produsere mer hår

Crescina inneholder en ingrediens som stimulere stamcellene slik at hårfolliklene produserer mer hår som blir sterkere og tykkere.  Produktet er unikt og hjelper mot hårtapslidelser som er forårsaket av stress, hormoner, arvelighet, alder, graviditet, amming og noen medisinske behandlinger. Uansett årsak, om hårtapet er midlertidig eller permanent, kan produktet hjelpe deg å øke hårveksten, få tykkere hår og mer hår innen 2-4 måneder.  Men det viktigste er at du begynner i tide, før hårsekkene lukker seg helt igjen for da er det dessverre for sent.

Dokumentert effekt

Crescina har dokumentert effekt. Det er gjennomført klinisk, dobbeltblindet, randomisert og placebo kontrollert studie som viser gjennomsnittsresultater på 6.300 nye hårstrå etter 4 måneders bruk. Vi har ikke klart å finne noe annet produkt på markedet som kan vise til like gode resultater, så prøv da vel?

 

Crescina kan motvirke hårtap, se vårt utvalg her!