Fillerina kommer i tre ulike grader - hvilken skal jeg velge?

 

Er du en kvinne på 45 år, og lurer på hvilken grad du skal velge? Hva med deg som er på 33 år eller deg på 52 år?

Vi anbefaler at du velger din rette styrke basert på din hudtilstand og ikke direkte basert på alder. Noen er født med fin hud og er nesten fri for rynker og fine linjer store deler av livet, mens andre sliter med de første linjene som legger seg permanent allerede fra ung alder. Har du vært mye eksponert for sol, spesielt uten god solbeskyttelse, kan huden fort bli rynkete uavhengig av alder.
Derfor har vi følgene anbefalinger som kan være til hjelp for å velge en grad som passer nettopp deg. Kjøp Fillerina her!

Fillerina kommer i grad 1, grad 2 og grad 3

Du bør velge følgende:

Grad 1 dersom du har lett til moderate rynker og fine linjer som er lett synlige på hudoverflaten, og ansikstrekk som viser lett tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 2 dersom du har mer synlige rynker og fine linjer, ujevn hudoverflate med tydeligere tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 3 dersom du har dypere rynker og fine linjer, tydelig markerte fordypninger, ujevn hudoverflate og tydelig tegn til slapphet, spesielt på kinnbein, lepper og halsen.

Det som gjør Fillerina så unik er at det består av en nøye utvalgt blanding av hyaluronsyrer i 6 ulike størrelser og vekt. Jo mindre i størrelse jo dypere ned i huden kan Fillerina komme. For deg som sliter med dypere rynker vil grad 3 være anbefalt da her finnes en relativt større andel mindre hyaluronsyrer som kan trenge lengre ned til dermis. Hvis du derimot ikke har så dype rynker vil grad 1 og 2, med høyere innhold av større hyaluronsyrer, virke nærmere hudoverflaten. 

 

Fillerina skal brukes som en behandling i 1 måned 

Fillerina er et seriøst produkt med resultater hentet fra kliniske studier. Og som andre seriøse produkter lover Fillerina ingen quick-fix! Som det at huden vår trenger 28 dager på å fornye hver cellesyklus, trenger Fillerina også tid for å få jobbet skikkelig og bygge hyaluronsyrer i huden. 

Fillerina fillerbehandling er del av et behandlingsoppsett som skal vare i 1 måned. For å oppnå ønsket effet skal Fillerina fillertreatment brukes hver dag i 14 dager etterfulgt av Fillerina dag eller nattkrem 2 ganger daglig i ytterligere 14 dager, altså total varighet på behandlingen er 1 måned.  

Effekten varer så lenge du har huden holder på hyaluronsyrene. Men som alle ingredienser i kroppen vår vil også hyaluronsyrene brytes ned og skylles ut. Vi anbefaler derfor at kuren gjentas 2-3 ganger i året etter behov.
Du kan forlenge effekten ved å regelmessig bruke Fillerina dagkrem, nattkrem og øye & leppekrem. Disse kremene består av den samme unike kombinasjonen av hyaluronsyrer.

De som har meget tørr hud vil oppleve at Fillerina trekker seg raskere ned i huden sammenlignet med de som har fet eller blandet hud. Av denne grunn kan de med tørr hud oppleve at de ofte har behov for ekstra tilførsel av hyaluronsyre for å booste huden med fukt.

Fillerina dagkrem, Fillerina nattkrem og Fillerina øye- og leppekrem kan du kjøpe her her!

Fillerina dagkrem, Fillerina nattkrem og Fillerina øye-leppekrem