Rynke- og fillerbehandling - nå finnes en ny metode som reduserer rynker og fine linjer uten bruk av nål

 

Det ligger et naturlig ønske i oss alle om en sunn, spenstig og glatt hud uansett i hvilke av livets faser vi befinner oss. Mange tyr til fillerinjeksjoner i forsøk for å få rynkene fjernet i en "quick-fix", men det er også en god del av oss som verger oss og opplever denne typen fillerbehandling mer aggressiv og ubehagelig. Det er ubehagelig å bli stukket med en nål langt ned i huden, og fillerinjeksjoner gir ofte smerter og hevelser og økt risiko for infeksjoner. Fillerinjeksjoner er lite egnet for de med nåleskrekk. Denne typen fillerbehandling kan også resultere i et stivere og mindre naturlig uttrykk i ansiktet.

For å møte behovet for en mer skånsom og naturlig fillerbehandling, introduserer vi Fillerina på det norske markedet, helt uten bruk av nål.

Fillerina, en unik fillerbehandling som du selv kan legge hjemme, kan kjøpes her!

 

 

Fillerina bygger hyaluronsyrer i huden, hyaluronsyrer er fuktighetsbindende og holder tilbake vann i dermis. Når Fillerina får virket og jobbet med huden over en tid, vil du oppleve å få økt fasthet, mer glatthet og fylde i huden, en    en "plumping effekt". Eksisterende rynker og fine linjer blir mildere og glatter seg ut, huden kjennes mykere og jevnere. Fillerina er enkelt å bruke og består av to krukker hvorav den ene er en flytende gel filler og den andre en næringsrik krem. Med i pakken kommer også to presisjonsapplikatorer med butt tupp slik at du enkelt kan legge produktet på hjemme.
Presisjonsapplikatoren er verken en sprøyte eller nål, den har en patent som gjør det enkelt å påføre i de linjene du trenger å glatte ut, i tillegg angis den mengden du skal påføre helt nøyaktig i milliliter. Etter 10 minutter vil den aktive ingrediensen hyaluronsyre trekke inn i huden, eller du kan klappe det resterende forsiktig inn i huden og deretter påføre næringskremen.

Fillerina kommer i tre ulike grader - hvilken skal jeg velge:

Fillerina kommer i tre ulike styrker for ditt behov. Kjøp Fillerina her!

Du bør velge følgende

Grad 1 dersom du har lett til moderate rynker og fine linjer som er lett synlige på hudoverflaten, og ansikstrekk som viser lett tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 2 dersom du har mer synlige rynker og fine linjer, ujevn hudoverflate med tydeligere tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 3 dersom du har dypere rynker og fine linjer, tydelig markerte fordypninger, ujevn hudoverflate og tydelig tegn til slapphet, spesielt på kinnbein, lepper og halsen.

Det som gjør Fillerina så unik er at det består av en nøye utvalgt blanding av hyaluronsyrer i 6 ulike størrelser og vekt. Jo mindre i størrelse jo dypere ned i huden kan Fillerina komme. For deg som sliter med dypere rynker vil grad 3 være anbefalt da her finnes en relativt større andel mindre hyaluronsyrer som kan trenge lengre ned til dermis. Hvis du derimot ikke har så dype rynker vil grad 1 og 2, med høyere innhold av større hyaluronsyrer, virke nærmere hudoverflaten. 

Fillerina skal brukes som en behandling i 1 måned 

Fillerina er et seriøst produkt med resultater hentet fra kliniske studier. Og som andre seriøse produkter lover Fillerina ingen quick-fix! Som det at huden vår trenger 28 dager på å fornye hver cellesyklus, trenger Fillerina også tid for å få jobbet skikkelig og bygge hyaluronsyrer i huden. 

Fillerina fillerbehandling er del av et behandlingsoppsett som skal vare i 1 måned. For å oppnå ønsket effet skal Fillerina fillertreatment brukes hver dag i 14 dager etterfulgt av Fillerina dag eller nattkrem 2 ganger daglig i ytterligere 14 dager, altså total varighet på behandlingen er 1 måned.  

Effekten varer så lenge du har huden holder på hyaluronsyrene. Men som alle ingredienser i kroppen vår vil også hyaluronsyrene brytes ned og skylles ut. Vi anbefaler derfor at kuren gjentas 2-3 ganger i året etter behov.
Du kan forlenge effekten ved å regelmessig bruke Fillerina dagkrem, nattkrem og øye & leppekrem. Disse kremene består av den samme unike kombinasjonen av hyaluronsyrer.

Fillerina dagkrem, Fillerina nattkrem og Fillerina øye- og leppekrem kan du kjøpe her!

 

 Fillerina dagkrem, Fillerina nattkrem og Fillerina Øye-leppekrem

Visste du at du kan utføre fillerbehandling trygt hjemme?

Ettersom huden eldes, reduseres mengden av naturlig hyaluronsyre. Dette forårsaker endring i hudens struktur og elastisitet med rynker, linjer og tap av volum som resultat, spesielt i områder ved kinnbein og lepper.

 

Slapp og sliten hud

Slapp og sliten ansiktshud med linjer kommer gjerne snikende med årene. Nå finnes det et helt nytt produkt som kan gi ansiktet ditt et løft og huden ny glød og spenstighet. Dette gjelder deg som vil ha et alternativ til behandlinger i salong og som foretrekker hjemmebehandling uten nålestikk, smerter eller ubehag.

Fillerina er en fillerbehandling som hjelper mot, demper og formildner

  • Rynker i pannen 
  • Rynker mellom øynene 
  • Smilerynker rundt øynene 
  • Rynker rundt nese og munn
  • Rynker på leppene, gir fylde
  • Rynker ved munnen
  • Rynker på halsen

I tillegg til at den bidrart til å øke fasthet og fylde ved innsunkne områder rundt kinnbein og hakelinjen.

Kjøp Fillerina her!


Kosmetisk Fillerbehandling til hjemmebruk

Fillerina er utviklet av det sveitsiske firmaet LaboCosprophar, og er den første fillerbehandling til hjemmebruk uten nål. Presisjonsapplikatoren har en butt ende for påføring direkte på de fine linjene i huden. Så nå kan du gi deg selv en naturlig og enkel ansiktsbehandling hjemme.


Fillerina bygger hyaluronsyrer i huden

Fillerina bygger hyaluronsyrer i huden! Produktet trenger ned i flere hudlag, binder til seg fukt og utvider som en svamp!
Hyaluronsyrer er velkjent for sin evne til effektivt å binde til seg vann og jevne ut fine linjer og rynker.

Det som gjør Fillerina så unik er at det består av en nøye utvalgt blanding av hyaluronsyrer i 6 ulike størrelser og vekt. Den unike kombinasjonen av 6 hyaluronsyremolekyler med ulik molekylvekt (fra 1000 Da til 2 000 000 Da) har evne til å penetrere ned og fylle hudlagene (ex-vivo test), og gir en utfyllende og volumøkende effekt over tid. Dokumentert effekt i en studie publisert i Journal of Cosmetic Dermatology.


Fillerina skal brukes som en behandling i 1 måned

Fillerina er et seriøst produkt med resultater hentet fra kliniske studier. Og som andre seriøse produkter lover Fillerina ingen quick-fix! 
Som det at huden vår trenger 28 dager på å fornye hver cellesyklus, trenger Fillerina også tid for å få jobbet skikkelig og bygge hyaluronsyrer i huden. 

Fillerina fillerbehandling er del av et behandlingsoppsett som skal vare i 1 måned. For å oppnå ønsket effekt skal Fillerina filler treatment brukes hver dag i 14 dager etterfulgt av Fillerina dag og/ eller nattkrem 2 ganger daglig (morgen og kveld) i ytterligere 14 dager, altså total varighet på behandlingen er 1 måned.  

Effekten varer så lenge huden holder på hyaluronsyrene. Men som alle naturlige substanser i kroppen vår vil også hyaluronsyrene brytes ned og skylles ut. Vi anbefaler derfor at kuren gjentas 2-3 ganger i året etter behov.
Du kan forlenge effekten ved å regelmessig bruke Fillerina dagkrem, nattkrem og øye & leppe krem. Disse kremene består av den samme unike kombinasjonen av hyaluronsyrer.

Kjøp Fillerina her!

Enkelt i bruk:

I pakken finner du 1) hetteglass med Fillerina gel og 2) hetteglass med Fillerina Nourishing cream. Det medfølger også 2 presisjonsapplikatorer (NB! ingen nål, ingen sprøyter).

Trinn 1: Hetteglasset med Fillerina gel anbrytes og gummiproppen tas av. Med en presisjonsapplikator trekker du opp 1-2 ml gel som du påfører ved å dra over på fine linjer, rynker og innsunkne hudområder i ansikt og hals. Brukes etter rens, på tørr ansiktshud.
La gelen trekke ned i huden, etter 10-20 min klappes gelen forsiktig ned i huden. Brukes i 14 dager sammen med Fillerina Nourishing cream.

Trinn 2: Hetteglasset med Fillerina Nourishing cream* anbrytes og gummiproppen tas av. Med rene hender eller med en presisjonsapplikator trekker du opp 1-2 ml gel som du påfører hele ansikt og hals. Brukes etter Fillerina gel. Brukes i 14 dager sammen med Fillerina gel.
* Fillerina Nourishing cream inneholder også frøolje fra engkarse, karitesmør og pseudoaltermonas-ferment ekstrakt og vitamin E, og har en fettprosent like under 1%.

Trinn 3: Bruk Fillerina dagkrem og nattkrem i ytterligere 14 dager i ansikt og hals. Total varighet på behandlingen er 1 måned. 
For langvarig effekt anbefales å bruke Fillerina dagkrem, nattkrem og øye & leppekrem som vedlikehold. Disse inneholder også samme unike innhold av 6 hyaluronsyrer bare i lavere konsentrasjon.

Anbefales å drikke mye vann under behandling med Fillerina! 

Kjøp Fillerina her!