Crescina for kvinner - Hva bør du velge?

Er du en kvinne som er plaget med hårfortynning eller hårtap, men er usikker på om du bør velge Crescina grad 500 eller 1300? Eller er du usikker på om du skal velge Re-Growth eller Complete Treatment? 

Her skal vi forklare de viktigste forskjellene på grad 500 og 1300, samt Crescina Re-Growth og Complete Treatment. Trykk også her for å lese svar på våre ofte stilte spørsmål. Eller trykk her for å kjøpe Crescina.

Hvordan finne rett styrke?

Crescina kommer i 3 styrker. I Norge fører vi kun grad 500 og grad 1300.

Ta bilde av vikene og toppen, sammenlign din tilstand mot Ludvig/ Savon skala. Denne skalaen er anerkjent for måling av graden av hårtap og hårtynning hos kvinner.

 

Har du lett til moderat grad av tynt hår og hårtynning kan du velge Crescina grad 500.

Plages du av moderat til kraftigere hårtynning bør du gå for Crescina grad 1300.

Crescina kan kjøpes her!

 

Complete Treatment eller Re-Growth? Hva er riktig for meg?

Hårtap kan forekomme i ulike former hos alle mennesker. Noen sliter med at de mister ekstra mye hår i perioder eller over lengre tid. Andre sliter med å få vekst av nytt hår og blir bare tynnere og tynnere på toppen.

Dersom du mister ekstra mye hår og ønsker å gjøre noe med dette, er Complete Treatment det rette produktet for deg fordi Complete Treatment bidrar til å hindre håret i å løsne fra hodebunnen. Kvinner er sensitive for hormonelle påvirkninger og kan oppleve ekstra mye hårtap i visse faser i livet. f.eks etter fødsel og under amming. Stress, sykdom, medisiner, dårlig kosthold og usunn livsstil kan også gi utslag i ekstra mye hårtap i perioder.

 

Men dersom du plages med at håret blir stadig tynnere, hodebunnen kommer mer til syne på grunn av mangel på ny hårvekst, vil Re-Growth formuleringen kunne hjelpe deg. Re-Growth formuleringen stimulerer stamcellene i hårsekken til å starte i gang ny hårvekst.

For alle som har slitt med tynt hår over lengre tid anbefaler vi å gå over til Re-Growth formuleringen.

 

Kjøp Crescina her!