Crescina for menn - Hva bør du velge?

Er du en mann som er plaget med hårfortynning eller hårtap, men er usikker på om du bør velge Crescina grad 500 eller 1300? Eller er du usikker på om du skal velge Complete Treatment eller Re-Growth? 

Her skal vi forklare de viktigste forskjellene på grad 500 og 1300, samt Crescina Re-Growth og Complete Treatment. Trykk også her for å lese svaret på våre ofte stilte spørsmål. Eller trykk her for å kjøpe Crescina.

 

Hvordan finne rett styrke?

Crescina kommer i 3 styrker. I Norge fører vi kun grad 500 og grad 1300.

Ta bilde av vikene og toppen, sammenlign din tilstand mot Hamilton/ Norwood skala. Denne skalaen er utviklet av dr. J.B. Hamilton (1950-tallet) og ytterligere forbedret av dr. Norwood (1970-tallet), og er i dag en anerkjent standard for å måle graden av hårtap og hårtynning hos menn.

 

Har du lett til moderat grad av tynt hår og hårtynning kan du velge Crescina grad 500.

Plages du av moderat til kraftigere hårtynning bør du gå for Crescina grad 1300.

Crescina kan kjøpes her!

 

Re-Growth eller Complete Treatment. Hva er riktig for meg?

Hårtap kan forekomme i ulike former hos alle mennesker. Noen sliter med at de mister ekstra mye hår i perioder eller over lengre tid. Andre sliter med å få vekst av nytt hår og blir bare tynnere og tynnere på toppen.

Dersom du mister ekstra mye hår og ønsker å gjøre noe med dette, er Complete Treatment det rette produktet for deg fordi Complete Treatment bidrar til å hindre håret i å løsne fra hodebunnen. Det er flere faktorer som kan føre til at du mister ekstra mye hår i perioder: Stress, sykdom, medisiner, dårlig kosthold og usunn livsstil.

Men dersom du plages med at håret blir stadig tynnere, hodebunnen kommer mer til syne på grunn av mangel på ny hårvekst, vil Re-Growth formuleringen kunne hjelpe deg. Re-Growth formuleringen stimulerer stamcellene i hårsekken til å starte i gang ny hårvekst.

For alle som har slitt med tynt hår over lengre tid anbefaler vi å gå over til Re-Growth formuleringen.

 

Crescina kan kjøpes her!