Se våre nye produkter!

Nyheter

Søk

Søk etter produkt eller kolleksjon

Sår hud etter kvisebehandling

  • 1 min å lese

Sår og irritert hud etter kvisebehandling

Enkelte lokalbehandlinger (kremer og geler) mot kviser og uren hud kan irritere huden slik at den blir sår, øm og tørr. Som regel er dette forbigående irritasjon som går over etter noen uker, og huden vil normalisere seg igjen når den blir vant til behandlingen. Dersom du har vedvarende plager i form av sår og irritert hud etter aknebehandling kan det være lurt å bruke produkter som demper irritasjoner og beroliger huden.

 

Vi anbefaler disse to produktene fra vårt sortiment som roer ned den ømme aknehuden:

Ruboril M er en ansiktskrem som er tilpasset øm og sensitiv hud. Den demper rødhet og irritasjoner på huden og matter ned blankhet og skinnende områder i ansiktet. Mild formulering med β-CALM® Complex, fosfolipider, ekstrakt fra jojoba-, mimosa- og solsikkeolje og camelina olje. Kremen tetter ikke igjen porer og kan brukes morgen og kveld. Tilfører lipider og fukt for å gjenoppbygge hudstrukturen.

Aquaruboril er et mildt rensevann som roer ned aknehuden og er spesielt utviklet for sensitiv hud. Med ekstrakt fra kamille og vårkål som virker beroligende og mykgjørende. Vegetabilsk glyserin virker fuktighetsgivende. Etterlater en nedkjølende og forfriskende følelse på huden. Såpefritt og med tilpasset pH-verdi. Fjerner også vanlig makeup. Rensevannet trenger ikke å skylles av. Påføres med bomullspad.